Post by starophblogfilde on Feb 11, 2022 3:25:49 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stickman Legends: Shadow Fight ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stickman Legends: Shadow Fight IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ skutočné peniaze zadarmo ▞▞▞
▞▞▞ Stickman Legends: Shadow Fight 2022 version ▞▞▞
zakaždým, keď hrám survival, vykopne ma to a reštartuje hru, takže nedostávam každú vec, na ktorej som pracoval, a to sa stalo pri mnohých príležitostiach!
stiahnuť RAID: Shadow Legends Game apk pre Android, Rally Champions a vstúpte do epických PvP bitiek v tejto RPG hre s temnými fantasy
Dobré, ale na denné misie to trvá asi 4 hodiny. Mali by ste si ukladať predmety zarobené v obmedzených udalostiach.. Nech sú aj preskoky prístupné v boji, rovnako ako drahokamy. Hra by mala mať bojový výklad peňazí No opäť váš server dnes 21. decembra som nikdy neprišiel na obmedzené akcie..nechápem to..hra je pekná, ale nekazte si ju tým, že vaše servery budú nedostupné, človek ju čoskoro odinštaluje, pretože si ju užite, musíte zaplatiť peniaze
Pohode zábavy na chvíľu
Boss 5 je nemožný, musíte zaplatiť, aby ste vyhrali, ak chcete poraziť bossa 5, je nemožné ho poraziť. Ako keby som mu stále umieral pri 85-90% hp, ktorý má. Je to také ťažké, že sa doslova vzdávam porážania bossa a ukončiť túto hru, je nemožné poraziť túto hru, najmä kvôli strate času F2P. Pay-To-Win. A vylepšovanie vašich zbraní a brnení je doslova nemožné a musíte platiť za postavy. Typické a neprekvapujúce pochádzajúce z mobilnej hry. Mobilné hry vždy platia za výhru.
Počas hry vždy padá. Udalosť bola odstránená bez ďalšieho upozornenia. Príliš veľa času bolo premrhaných kvôli chybe hry😔😔😔 veľmi sklamaný, ale okrem toho bola hra úžasná👌👌👌 zatiaľ vám nedám iba 1 hviezdičku.
Najlepšia oddychová a bojová hra.
Geometry Dash Lite Arcade who
Pekná hra. Ale vždy, keď pozerám reklamy na truhlice ako shii*! Všetko je čierne a tam je to shi*! Opravte to, prosím.
Edit: Nevyjadril som sa jasne, môj problém nie je upgrade, je to, že existuje len veľmi málo spôsobov, ako to urobiť, takže máte pocit, že v hre nemáte čo robiť, ale počkajte. Dobré remeslá môžu byť vybavené až po úrovni 40 najmenej. To je tiež vec, ktorá ma trápi, získavam účtenky, niekedy 3 alebo 4 z toho istého remesla, a žiadne z nich nemôžem použiť, pretože sa nimi môžem vybaviť až po úrovni 40 minimálne. Bolo by lepšie, keby som vyhral účtenku len za remeslá, ktoré si momentálne viem vybaviť.
Zábavné hranie nevyzerá ako platba za výhru, ale bolo by pekné, keby boli všetky postavy dostupné bez platieb v hotovosti.
kúpil som si postavu a potom som zrazu ostatné postavy nejako resetoval na lvl 1. Strávil som v týchto postavách hodiny, prosím opravte to!
Príliš veľa chýb a stále to chce, aby som zaplatil za stávku na súboj v aréne? Nie ďakujem.
stiahnite si Stickman Fight - Knife Hit od SMVD Games apk ...
Stickman Legends: Shadow Fight Darbības spēles qyk
Keď vytvorím hrdinu, prečo je k dispozícii iba 1 hrdina a je to bojovník alebo rytier Môžete mi to prosím vysvetliť
Polovica obsahu hier je uzamknutá za nákupmi a väčšinou je celá hra inzerovaná ako pay-to-win. Nehovoriac o tom, že hra je nevyvážená a občas neohrabaná, čo sa v rýchlej akčnej hre skutočne prejavuje. Na to, čo stojí za to, hra vyzerá fantasticky a vidím v nej veľa potenciálu.
Hra je v poriadku, ale dávam jej jednu hviezdičku, pretože nastavujú odmeny za čas v hre, keď splníte požiadavky a stále musíte sledovať reklamu, čo je nefér. Neponúkajte odmenu s podmienkami a potom vložte inú. PRÍLIŠ VEĽA REKLÁM. Možno navrhnite hru, ktorá je zábavnejšia a dostupnejšia, a možno by na ňu ľudia utrácali peniaze. NEPONÚKAJTE ODMENU, A POTOM SI POZRITE VIDEO, ABY SOM ZÍSKAL ODMENU, NA KTORÚ SOM UŽ SPĹŇAL POŽIADAVKY.
Zábavná hra, milujte zážitok z zvyšovania úrovne. Kiež by to nebolo také drahé
iMeteo.sk Počasie & iRadar APK | APKDownload.com
Stickman The Flash APK 1.61.1 stiahnutie pre Android
vývojka: ZITGA · kategórie: Akčné · Odporúča verzia Android: 5.0 a vyššie · verzia: 2.5.4 · aktualizované: 10/15/2021, 6:36:31 AM.
Naozaj dobrá hra, ale preklepy sú hrozné, grafika nie je grafika, zbrane, nie zbrane.
Táto hra by bola chladnejšia, keby mali všetky najlepšie skiny zadarmo
Kampaň má silu, ktorú je trochu príjemné brúsiť. Pvp v tejto hre je však neuveriteľne zlý a vyžaduje VEĽA pozornosti. Dobré pre žrútov času, môžete minúť 2 $, aby ste sa zbavili neustáleho zaplavovania aplikácií a mali z toho radosť. Ak ste F2P ďaleko, reklamy sú doslova po každej úrovni; SUPER otravné.
Arena not Balance, prepracujte ju prosím. lvl 145 vs 120. stále stratíte 145 (s relikviami)
Zadarmo na stiahnutie MOD APK Android Tieň Boj 2 · Stiahnuť jeden z [APK] Súbory nižšie ( MOD verzia je Hacked App) ALEBO vyskúšajte verziu [
Som s tým spokojný, ale potrebujem viac možností vecí, napríklad neexistuje len možnosť, kde by ste mohli vytvoriť niečo náhodné a získať náhodnú raritu
Táto hra na mojom s9+ tak zaostáva, neviem prečo. Upraviť: je to telefón s 6 GB RAM a aj pri najnižších nastaveniach grafiky stále zaostáva. Na mojom druhom telefóne je to veľmi plynulé
Nedá sa odporučiť. Neexistuje žiadny dôvod, prečo sú rôzne postavy zamknuté za úrovňou (čo je táto časť v poriadku) a zároveň sú niečím, pre čo musíte vytvoriť novú postavu, čo stojí veľa peňazí, o ktorých vám nepovedia vo svojom smutnom ospravedlnení tutoriálu. alebo môžete minúť 99 centov. Výukový program hry vám sotva povie niečo o niektorých dosť užitočných mechanizmoch, ako je vybavenie nového vybavenia alebo na čo slúžia rôzne menu. Okrem toho hra nemá žiadnu rozmanitosť. Môžete to hrať takmer tak, ako keby to bola hra s klikaním, pretože väčšinu času aj tak iba stláčate tlačidlo útoku a nezačínate so žiadnymi schopnosťami, ako sú tie, ktoré používate pri prvej misii. Celkovo to nie je hra, ktorá stojí za to. Najmä vzhľadom na smiešny spôsob, ako získať postavy. Opäť, tutoriál vám o tom tiež nehovorí.
Nič moc
Pekná hra !
táto hra je na hovno, hráči musia pozerať ADS a dobíjať, aby vyhrali, po vykonaní všetkých požiadaviek hráči dostanú predmety, ktoré sa nedajú kombinovať, snažím sa použiť akékoľvek fragmenty, ale predmety sa stále nedajú kombinovať a najhoršia vec je že keď sa vám nepodarí skombinovať položky, na ktorých sme tak tvrdo pracovali, stiahnu ich vývojári. Takže nehrajte a míňajte peniaze na túto hru, inak budete ľutovať ako ja, už som minul 15 dolárov na hranie tejto mizernej hry a nie mať vôbec nejaký pôžitok.
Skvelá grafika, ale dávam jej štyri hviezdičky, pretože na nákup postavy môžete použiť iba peniaze
Vytvorili ste NAJHLÚPEJŠIU hru, ktorú som doteraz hral. Neviem akú máš logiku v Aréne alebo Ladderi. A tie reklamy boli úžasné. REKLAMA JE VŠETKO A VŠADE. 😅🤣
Pekná hra, ale musel som si stiahnuť hacknutú verziu, aby som mohol hrať, žiaľ, nemôžem pvp
Moje odporúčanie by bolo opraviť tlačidlo pomlčky a skoku, sú príliš blízko pri sebe a sú extrémne malé a hra sa opakuje, ale okrem toho je hra podľa mňa úžasná
Získanie mincí trvá dlho
je to celkom dobré! Myslím tým, v závislosti od toho, aká je lwvel tpu, môžete robiť rôzne veci, ako napríklad ak ste na úrovni 24 a vaše predmety tiež, môžete zabíjať nepriateľov feom unsead castle na jeden záber.
Je to v poriadku hra. Ovládanie je v poriadku, ale keď začnete zbierať veľa inventára, hra je trochu mätúca. Špeciálne pohyby sú úžasné, ale za čokoľvek extra, čo je skvelé, musíte zaplatiť. Prial by som si, aby vývojári pochopili, že nie všetci hráči majú v ústach zlatú ani striebornú lyžičku, nebudem mať šťastie, keď dostaneme drevenú lyžicu.
To sa hádam nikdy nedozviem. Prvá inštalácia a opakovane zlyháva viac ako hodinu. Dokonca aj odinštalovanie a opätovné nainštalovanie. Zakaždým sa zrúti.
Stickman Legends: Jogo de Luta Ação nxwb
Zabudol som tiež dodať, že váš automatický systém bol perfektný, ale po prvých fázach to zmizne, malo by to byť trvalé pre ľudí, ktorí to nechcú fyzicky hrať, ale zatiaľ sa omráčia, až kým sa "nenalejú" a potom si to užijú hra so všetkými schopnosťami a na vyriešenie problému, čo sa týka režimov nájazdov alebo duelov, „ľudia by boli schopní automaticky zaútočiť“ pre tieto režimy deaktivujte funkciu auto.
Stickman Legends: Shadow Fight ایکشن ltxt
Dobre, p o h o d a
Je to ako odmena za víťazstvo v hre, typický odpad... prvý boss je neporaziteľný, kým do hry nevložíte peniaze pre silnejších bojovníkov
Niekedy to hru rozdrvilo. A prosím, ak vývojár dá quest. Nezahŕňajte, že musíme nakupovať za peniaze. Pretože čo ten druhý, ktorý si kúpu nemôže dovoliť. Nie je to fér..
Ak očakávate, že táto hra bude ako J-park's stickman, pripravte sa, že budete naozaj sklamaní... grafika je podpriemerná, musíte si kúpiť každého hrdinu okrem štartéra alebo sa celé dni snažiť zarobiť dostatok drahokamov, aby ste si ich mohli kúpiť. Nie je tam žiadny príbeh, obal vyzerá ako postava dračieho gule, ale nie je to ani hrateľná postava - iba skin, za ktorý musíte zaplatiť... táto hra by bola len úsporou možností prispôsobenia, ale aj to nebolo To nestačí na to, aby bola táto hra dobrá.
Stiahnite si Godzilla & Kong 2021: Angry Monster Fighting Games apk najnovšiu verziu 6 od Gamerang pre zariadenia Android. budete milovať
Všetky možnosti sú k dispozícii na platbu, niektoré postavy sa nedajú odomknúť bez platby, mapy sú všetky rovnaké, len s iným pozadím, moby sú rovnaké s rôznym hitboxom, niektoré moby majú zabugovaný hitbox. Celkovo je to podľa mňa zbytočná grindová hra. Mohlo by byť lepšie, keby mali viac máp as dejovou líniou.
Môžete zakázať In-App nákup úpravou nastavenia vášho zariadenia. ... Dawn Break -Origin- · Stickman Legends: Shadow War Offline Fighting Game · Super Mechs
Štyri hviezdičky, pretože z nejakého dôvodu nemôžete ovládať svoju postavu v súboji, čo je naozaj nepríjemné, takže keď to opravíte, dám to päť hviezdičiek.